πιτάκια στρόγγυλα ώς βάση για πιτσάκια

1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 πρέζα αλάτι, 1/2 μαγιά φακελάκι σε σκόνη, 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, όσο νερό πάρει ώστε να μην κολλάει το ζυμάρι στα χέρια. Το αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα σε σκεπασμένη γυάλινη λεκανίτσα.

Βάζουμε σε ένα ταψί λίγο ελαιόλαδο και το απλώνουμε και παίρνουμε μπαλίτσες από το ζυμάρι και το ανοίγουμε σε πιτάκια πλατιά ατομικά.

Τα ψήνουμε πάνω κάτω σε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Από πάνω προσθέτουμε τριμμένη μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα με τριμμένα βότανα της επιλογής μας, πχ θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό και λίγο ελαιόλαδο, αφού κλείσουμε το φούρνο και ενώ είναι ακόμη ζεστός ώσπου να λιώσει το τυρί που βάλαμε.

Καλή σας όρεξη!