Μπριζόλες χοιρινές στη λαδόκολλα

Αλοίφω τις μπριζόλες μου με μουστάρδα βιολογική από πάνω και από κάτω, με θαλασσινό αλάτι, με μπούκοβο, με βιολογικά flakes σκόρδου, βιολογική ρίγανη, θυμάρι, λεμόνι βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και τις τυλίγω μία μία σε λαδόκολλα και τις τοποθετώ σε ένα βαθί ταψί. Σε προθερμασμένο φούρνο, σε μεσαία σχάρα τις ψήνω με αντιστάσεις πάνω κάτω στους 190 βαθμούς κελσίου για 75 λεπτά. Το ότι είναι τυλιγμένες στη λαδόκολλα τις βοηθάει να είναι ομοιόμορφα ψημένες και μαλακές.

Για γαρνιτούρα ανακατεύω σε ένα πύλινο μπολάκι με πρόβειο γιαούρτι μουστάρδα- 1 κουταλία της σούπας- και μία πρέζα μούκοβο. Προσθέστε στο τέλος κομματάκια πράσινης πιπεριάς κέρατο.

Καλή σας όρεξη!