Τηγανιτό σνίτσελ με sauce κρέμας γάλακτος, μανιταριών με συνοδεία από παραδοσιακό κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης

Υλικά:
4 σνίτσελ από ψαρονέφρι
Για το άλειμμα του σνίτσελ:
2 αυγά ή ένα μεγάλο
κουρκουμά
θαλασσινό χονδρό αλάτι
μπούκοβο
θυμάρι
(χτυπάω όλα τα παραπάνω σε ένα μπολ και εκεί μέσα βουτάω τα σνίτσελ μου και τα καλύπτω με το μέιγμα και από τις δυο πλευρές τους ώστε να κολλήσει πάνω η τριμμένη φρυγανιά μου.)
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
(τηγανίζω τα σνίτσελ μου σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει το ελαιόλαδο και κατόπιν σε μέτρια μέχρι να ροδίσουν)
φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
Για τη sauce:
4-5 μανιτάρια καθαρισμένα με υγρό πανί και κομμένα
2 κουταλιές του γλυκού βιολογική μουστάρδα
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
(Σωτάρω πρώτα τα μανιτάρια μου και κατόπιν προσθέτω την κρέμα με τη μουστάρδα και ανακατεύω συνεχώς για 1-2 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία μη μου κολλήσει, μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα μου.)
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για το σωτάρισμα των μανιταριών- 2 κουταλιές της σούπας
6-7 λεπτά βράζω το παραδοσιακό κουσκουσάκι, στραγγίζω και προσθέτω έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Καλή σας όρεξη!
20160921_122303

20160921_122156

20160921_122111

20160921_115559

20160921_115220

20160921_114924