Ταλιατέλες με θυμάρι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και κατσικίσιο τυρί

image

Ένα γρήγορο γεύμα για περιπτώσεις που δεν είχατε χρόνο να μαγειρέψετε. Οι ταλιατέλες ανήκουν στα ζυμαρικά με πολύ σύντομο χρόνο βρασμού. Μέσος όρος 5 λεπτά. Μετά το βράσιμο δεν ξεπλένω τα μακαρόνια, τα στραγγίζω μόνο και ρίχνω λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τρυμμένο κατσικίσιο τυρί , 1 πρέζα φρεσκοτρυμμένο πιπέρι και 1/2 κουταλιά της σούπας θυμάρι για 250 γραμ. ταλιατέλες. Δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα θυμαριού και το προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Το θυμάρι έχει σημαντικές ευεργετικές δράσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό, δρα διεγερτικά, βοηθάει στη βρογχίτιδα και είναι γενικό ορεκτικό.
Καλή σας όρεξη!