Τηγανίτες με κατίκι Δομοκού-μέλι και μέλι-κανέλα τηγανισμένες σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

20140527-121802-44282165.jpg

20140527-121850-44330447.jpg

20140527-121920-44360097.jpg

20140527-122059-44459479.jpg

20140527-122110-44470170.jpg

20140527-122119-44479778.jpg

μείγμα(για 4 άτομα, βγάζει 16-18 τηγανίτες):
1 βιολογικό αυγό, 2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, 2κ.σ. Κατίκι Δομοκού σε κρεμώδη μορφή, 4 κ.σ. πλήρες γάλα, 2 κ.σ. γιαούρτι πρόβειο, 4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Ανακατεύω τα υλικά με το ειδικό σύρμα(αυγοδάρτη) και με το κουτάλι της σούπας ρίχνω στο τηγάνι σε προθερμασμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μία μία κουταλιά για το σχηματισμό κάθε τηγανίτας.
Μόλις ροδίσουν από τη μία πλευρά τις γυρνάω από την άλλη και αφού γίνουν τις τοποθετώ σε χαρτοπετσέτες και τις περιχύνω με μέλι- κανέλα ή μέλι-Κατίκι Δομοκού σε κρέμα.
Καλή σας όρεξη!