Pop cakes ροζ και ανοιχτό μπλε με marshmallow fondant

image
pop cakes με επικάλυψη ζαχαρόπαστας με marshmallows και ζαχαρωτών

Γενική συνταγή για pop cakes:
Όλοι μας έχουμε σπίτι μια συνταγή για κέικ που φουσκώνει, δεν είναι απαραίτητο να βρούμε στο ίντερνετ οπωσδήποτε εξειδικευμένη συνταγή για pop ή cup cakes. Κάνουμε ένα απλό κέικ (βλέπε συνταγή: https://www.ev-cooking.gr/wp-admin/post.php?post=1475&action=edit), το οποίο το τριματίζουμε αφού ψηθεί και κρυώσει με τα χέρια μας και προσθέτουμε μέσα λιωμένη σοκολάτα και λιωμένο βούτυρο, μέχρις ότου να μπορούμε να το πλάσουμε σε μικρά μπαλάκια (βλέπε φωτογραφία). Τις μπαλίτσες τις βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για να γίνουν πιο συμπαγείς και κατόπιν βουτάμε ένα ξυλάκι από σουβλάκι σε λυωμένη κουβερτούρα και ανοίγουμε μια τρύπα μέχρι λίγο πιο κάτω από τη μέση της σοκολατένιας μπαλίτσας μας, την οποία την ξανατοποθετούμε στο ψυγείο με το κεφάλι της μπάλας προς τα κάτω και το ξυλάκι προς τα πάνω. Μόλις κρυώσει η κουβερτούρα και σταθεροποιηθεί το ξυλάκι πάνω στο pop cake τα στηρίζουμε σε μια βάση φελιζόλ ή σε φλυτζάνια χωρίς να ακουμπούν μεταξύ τους και τα βουτάω σε λιωμένη λευκή σοκολάτα και πριν κρυώσει ρίχνουμε επάνω ζαχαρωτά και αφού κρυώσουν μπορούμε να τα καταναλώσουμε.
Καλή σας όρεξη!