Συνταγή:
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
16 γραμμάρια ξηρή μαγιά(δηλ 2 φακελάκια)
2 πρέζες ζάχαρη
3-4 πρέζες αλάτι
1 φλυτζάνι νερό σε θερμοκρασία δωματίου
3-4 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:Ζυμώνω τα υλικά μου και βάζω το ζυμάρι σε μια μεγάλη λεκάνη ανοξείδωτη ή γυάλινη, γιατί θα τετραπλασιαστεί η ζύμη, σε μικρή λεκάνη μπορεί να ξεχυλήσει και σκεπάζω τη λεκάνη με ένα μεγάλο πιάτο. Κάθε 2 ώρες ζυμώνω το ζυμάρι για να φύγει ο αέρας και το αφήνω να ξαναφουσκώσει. Μετά από 6 ώρες περίπου που έχω αφήσει τη ζύμη σκεπασμένη να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου στον πάγκο της κουζίνας , ανοίγω το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στο πρόγραμμα για ψωμί και τον προθερμαίνω. Το ζυμάρι μου το χωρίζω στα τέσσερα και πλάθω 4 στρόγγυλα ψωμάκια, το καθένα θέλει μισή ώρα ψήσιμο στο φούρνο στην τελευταία κάτω σχάρα. Πριν το ψήσιμο τα λαδώνω με λίγο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στην πάνω επιφάνειά τους και τα πασπαλίζω με σουσάμι και κουκουνάρι όπως στην τελευταία φωτογραφία μου.Τα ψήνω 2 μαζί -για να χωρέσουν- επάνω σε λαδόκολλα.
Καλή σας όρεξη!