Μακαρόνια ολικής με σπιτικό λουκανικο τύπου Τζουμαγιάς

image

Συνταγή:
Τα λεπτά μακαρόνια ολικής άλεσης θέλουν συνήθως 5′ βράσιμο κ μετά στράγγισμα χωρίς ξέπλυμμα και μετά ανακάτεμμα με λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα.
Τα λουκάνικα τύπου Τζουμαγιάς τα τηγανίζω σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κ το λίπος που θα βγάλει το ρίχνω ζεστό στη μερίδα μου επάνω. Προσθέτω κεφαλοτύρι.
Προαιρετικά:
Δενδρολίβανο(1/2 πρέζα σε κάθε μερίδα μόνο,γιατί είναι δυνατό βότανο)
Ξύσμα από λεμόνι βιολογικό ακέρωτο (λίγο πάνω στη μερίδα μου)
Καλή σας όρεξη!