Μακαρόνια ολικής με σπανάκι, ντομάτα, τυρί φέτα, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

20140512-112659.jpg

20140512-112719.jpg

20140512-112734.jpg

20140512-112753.jpg

20140512-112806.jpg
Συνταγή:
Βράζουμε τα μακαρόνια μας ακολουθώντας τις οδηγίες συσκευασίας, προτιμούμε τα μακαρόνια ολικής άλεσης. Τα στραγγίζομε σε ένα ανοξείδωτο τρυπητό, αλλά δεν τα ξεπένουμε με νερό. Στο ίδιο κατσαρολάκι που τα βράσαμε ρίχνουμε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ντοματάκια ή ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μια πρέζα ζάχαρη αν η ντομάτα δεν είναι αρκετά γλυκιά. Μόλις γίνει η σάλτσα, δηλαδή πήξει λίγο, ρίχνουμε μέσα και το σπανάκι baby, που είναι κατάλληλο για σαλάτα, αφού το έχουμε πλύνει και καθαρίσει. Το ανακατεύουμε μεσα στη σάλτσα για λίγα δευτερόλεπτα για να μην προλάβει να μαραθεί, επειδή είναι πολύ τρυφερό και ρίχνουμε μέσα και τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι και σερβίρουμε με τυρί φέτα.
Καλή σας όρεξη!