Τάρτα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αβοκάντο

image

Υλικά:
1,5 ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι γάλα 3.5%
1 μεγάλο αυγό
2 κ. σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 πρέζες θαλασσινό αλάτι τρυμμένο
ζυμώνω τα υλικά μου και αφήνω τη ζύμη να ξεκουραστεί σκεπασμένη για 1 ώρα τουλάχιστον εκτός ψυγείου και άλλη μισή ώρα εντός ψυγείου
Μόλις τη βγάλω από το ψυγείο την απλώνω με τα χέρια μου σε ένα μεγάλο πυρέξ βουτυρωμένο με βούτυρο αγελάδος όπως θα άπλωνα μια τάρτα. Πάνω στη ζύμη βάζω φέτες τυρί γκούντα, γαλοπούλα σε φέτες, τυρί φέτα, καπνιστό κασέρι, 1/2 αβοκάντο σε κυβάκια, 2-3 κουτ. σ. πάνω απ’ όλα τα υλικά και φρεσκοτρυμμένο πιπέρι.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου σε αντιστάσεις στη μεσαία σχάρα για 3 τέταρτα.
Καλή σας όρεξη!