Αποποίηση ευθύνης

Αποποίηση της ευθύνης από τους συντάκτες του site για τη χρήση του από τους επισκέπτες

Πριν την εκτέλεση και κατανάλωση συνταγών της σελίδας, προϋποθέτουμε πως δεν έχετε κάποια αλλεργία ή άλλου είδους ιατρικό πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με κάποιο από τα συστατικά των συνταγών μας. Οι συντάκτες δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Πριν καταναλώσετε οτιδήποτε, ρωτήστε τον προσωπικό σας γιατρό.

Οι αναγνώστες του περιεχομένου του  site  για να εκτελέσουν τις συνταγές σημαίνει ότι έχουν κάνει αποδεκτούς τους όρους χρήσης του  site και ότι έχουν ρωτήσει προηγουμένος το γιατρό τους για όλα τα υλικά των συνταγών καθώς και των συνδυασμών των υλικών μεταξύ τους.

Η ορθή χρήση υλικών και συνδυασμών, η εγκυρότητα, η ακρίβεια, η πληρότητα, η συνέπεια  των υλικών της κάθε συνταγής καθώς και οι χρόνοι φουσκώματος των ζυμαριών και ψησίματος, δεν είναι ευθύνη των συντακτών αυτού του  site. Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε κίνδυνο που ενέχει η πραγματοποίηση της κάθε μιας συνταγής για την υγεία του καθώς και τη μεταφορά των συνταγών αλλού χωρίς πρώτη προειδοποίηση στους συντάκτες του  site, όπως και για την καταλληλότητα ή την ποιότητα αυτών.

Οι χρήστες του  site κατανοούν ότι με δική τους υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθύνη κάνουν χρήση του περιεχομένου του  site, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασης τους να βασιστούν στην  εγκυρότητα, την ακρίβεια ή/και τη χρηστικότητα οποιουδήποτε περιεχομένου. Στον επισκέπτη έχει γίνει σαφές με τα παραπάνω ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην οποιαδήποτε συνταγή των συντακτών του site.

Σύμφωνα με το νόμο για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, οι προσωπικές μου συνταγές απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν, να αναδημοσιευθούν και να λογοκλοπούν με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς τη γραπτή άδειά μου ( αποδεδειγμένη ). Σας ευχαριστώ!   🙂